Steaky

Není steak jako steak

Steaky, na kterých si u nás pochutnáte jsou z vyzrálého hovězího masa Steinhauser a pochází výhradně z českých chovů. Díky zrání tzv. suchou cestou, po dobu minimálně 4 týdnů, dosahuje maso nejlepší kvality pro přípravu steaků a proto je tak křehké a vyniká svojí výraznou vůní a chutí. Maso je samozřejmě zpracováno bez použití chemie, což jistě poznáte a dáte nám za pravdu, že není steak jako steak.

S doporučeným způsobem úpravy masa Vám ochotně poradí nás zkušený personál.

Steaky

STRIPLOIN449,-

nízký roštěnec (300g)

RIB EYE STEAK499,-

vysoký roštěnec s kostí (500g)

HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ599,-

(200g)

Přílohy

restované houby59,-

grilovaná zelenina59,-

glazovaná zelenina59,-

pečené brambory59,-

hranolky,-

zeleninový salát59,-

Omáčky

pepřová59,-

demi-glace59,-

red-wine59,-