Koncept

Koncept

Lobster Atmosphere je mladší sestřičkou úspěšné restaurace Lobster Family restaurant, která se také nachází v zábavním patře obchodního centra Galerie Šantovka.

Lobster je úspěšný koncept, který svým hostům nabízí kombinaci zábavy, rodinného zázemí, příjemného prostředí a kvalitního jídla.

Nespokojíme se s dobrými věcmi a chutným jídlem, pro naše hosty chceme vždy to nejlepší a nejchutnější.

V Lobster Atmosphere nabízíme možnost vychutnat si ověřenou kvalitu značky Lobster, ale v klidném, příjemném a intimním prostředí. Máme zde čas a prostor hosty hýčkat a plně se jim věnovat.

V týmu restaurace naleznete jen ty nejlepší, kteří jsou na svou práci hrdí a to se odráží ve všem co pro naše hosty děláme.

Můžete u nás ochutnat vyzrálé hovězí steaky nebo domácí pečivo a dezerty. Samozřejmostí je také polední menu dle trendů soudobé gastronomie a snídaně, které zaručeně nastartují váš úspěšný den. V neposlední řadě pro vás jsou připraveny domácí limonády a výborná káva a čaje. Chlubíme se také bohatou nabídkou vín z těch nejlepších světových i českých vinařství. Zkrátka si u nás vybere každý.

Stylový a moderní interiér s přírodními prvky pak doplňují dokonalou atmosféru a požitek z každé Vaší návštěvy.



Šéfkuchař

Šéfkuchař Richard Klemeš se narodil v Olomouci a kuchařské řemeslo ho začalo bavit už jako malého kluka, kdy se motal mamince v kuchyni. Rozhodování o budoucím zaměstání neměl těžké, jelikož pochází z rodiny, která se v oboru gastronomie vždy pohybovala.

V Olomouci strávil velkou část svého profesního života a je znám hlavně svým působením v podniku Renomé Grill and Bar, u jehož zrodu stál a zasadil se o jeho dobré jméno. Donedávna však působil v Praze, konkrétně v prestižním podniku George Prime Steak.

Má bohaté zkušenosti v klasické české i středomořské kuchyni, skvěle ovládá přípravu a zpracování čerstvých ryb a především vyniká v přípravě a zpracování těch nejlepších steaků, ať už se jedná o maso vepřové, hovězí, zvěřinové, nebo exotické.

Richardovo motto zní: „Je pro mě nejdůležitější, abych hostům dopřál gastronomickou spokojenost a zážitek. Největším naplněním pro mě je, když se k nám hosté vrací s přáteli a rodinami zpět.“