Velikonoční tip – jarní 3 chodové menu

Novinky: 26.03.2018

26.03.2018: Velikonoční tip – jarní 3 chodové menu

publikováno: 26.03.2018: 26.03.2018
rubrika: aktuální zprávy
Velikonoční tip – jarní 3 chodové menu

Vážení zákazníci, od 30. března do 2. dubna pro vás budeme mít jarní 3 chodové menu.

Vybírat budete moci z nabídky, kterou pro vás připravil náš šéfkuchař se svým týmem.

JARNÍ 3 CHODOVÉ MENU
30. března - 2. dubna

Špenátová polévka99,-

křepelčí vejce, crème fraîche, řeřicha

Jehněčí hřbet v bylinkové krustě469,-

mačkané brambory se špenátem, hrášek, jehněčí jus

Ricottové knedlíky s jahodami109,-

ořechová drobenka, tvaroh

Zvýhodněná cena za 3 chody 599 Kč.